Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

TECES z Obrtno zbornico Slovenije na 39. MOS-u v Celju

15. september 2006, Celje

Kliknite za ogled večje slike (78,0 KB) 13. septembra 2006 je zaprl vrata 39. Mednarodni obrtni sejem v Celju. Na razstavišču Obrtne zbornice Slovenije/Sekcije elektronikov se je v hali A predstavljal tudi TECES s svojo dejavnostjo, dejavnostjo ustanoviteljev in skupnima projektoma »TECES-ESRR: Razvoj inovacijskega okolja za računalniško vodene električne pogonske sisteme, aktuatorje in senzorje« in »TEPOS: TECES - Inovacijsko okolje slovenske industrije električnih pogonov«.

Pod okriljem Obrtne zbornice Slovenije – Sekcije elektronikov so združili znotraj skupnega razstavnega prostora predstavitvene aktivnosti Sekcija elektronikov OZS, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, Inštitut Jožef Štefan, Inovacijski relejni center Slovenije, PS Logatec, Miel elektronika Velenje, Eurogrand Ptuj, Šolski center Ptuj, MIC in Šolski center Velenje in TECES, ki so predstavili primer povezovanja obrti, podjetništva in akademsko-znanstvene sfere. Promocija je potekala pod sloganom »Vseživljenjsko izobraževanje«.

Obisk razstavišča je bil več kot zadovoljiv; med drugimi so si ga ogledali tudi minister za gospodarstvo Andrej Vizjak, predsednik Obrtne zbornice Slovenije Miroslav Klun, predsednik RS Janez Drnovšek, član strateškega sveta RS Ivo Boskarol in drugi. Slikovno gradivo si lahko ogledate na spletnem naslovu www1.ozs.si/~elektroniki/.
Sorodni dogodki
06.09.2006
 
© 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa